Ibrahimović ne želi produžiti saradnju sa Milanom?

I Zlatan napušta Rossonere?

Ibrahimović ne želi produžiti saradnju sa Milanom?

Izuzetno je turbulentno ovih dana u Milanu. Zvonimir Boban je već napustio svoju poziciju, a uskoro će isto učiniti i Paolo Maldini.

Sve je navodno "zakuhao" izvršni direktor Ivan Gazzidis kojem je i cilj bio da ključni ljudi Milanovog sportskog segmenta prije nove sezone napuste San Siro.

Navodno je on u dosluhu sa vlasnicima, Elliott Managementom, već isplanirao da se dovede nekadašnji trener Leipziga Ralf Ragnicki i da se njemu daju tri funkcije - šef struke, skaut i sportski direktor.

Mnogo je nezadovoljnih u i oko Milana zbog onoga što rade Gazzidis i vlasnici, a čini se da se u čitavu "zbrku" ne želi petljati ni Zlatan Ibrahimović, koji je ove zime ispunio svoju želju o povratku u redove Rossonera.

Ibrahimović je ove zime potpisao ugovor do kraja sezone sa mogućnošću produženja saradnje. Međutim, čak iako Milan bude za produženje, Zlatan će novi ugovor odbiti - pišu italijanski mediji.

Tako će bi Ibrahimović mogao biti prvi sljedeći koji će nakon Maldinija i Bobana napustiti klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno njegovu odluku itekako podržava i menadžer Mino Raiola koji nije u dobrim odnosima sa Gazzidisom.

Još uvijek nema špekulacija o tome šta bi mogao biti sljedeći izazov za iskusnog Šveđanina.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
,Mjenja penalda u Jeventusu, sad mi Mino javio, ko sme da se opkladi samnom ???
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi