Seria A se nastavlja, ali bez prisustva publike
Foto - EPA

Ministar sporta potvrdio

Seria A se nastavlja, ali bez prisustva publike

M. Šljivak

Italijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora potvrdio je kako će prvenstvo u Seriji A biti nastavljeno, ali bez prisustva publike.

Italija je žestoko pogođena koronavirusom i zbog toga je veliki broj utakmica i sportskih događaja otkazan. Nakon što je nastavak prvenstva došao pod znak pitanja, klubovi su organizovali sastanak s ministrom sporta i dogovor je postignut.

Serija A se nastavlja igrati, ali bez prisustva publike...

"Prvenstvo se nastavlja, ali bez prisustva publike. Pokušat ćemo održavati sportske aktivnosti i u istom trenutku zaštiti zdravlje navijača", rekao je ministar Spadafora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će se utakmice tokom vikenda odigrati u predviđenim terminima i bez prisustva publike, a otkazani mečevi će dobiti svoje nove termine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi