Ibrahimović: Nemam problem da se vratim u Italiju, bio bih bolji od onih koji su tamo
Ibrahimović ove sezone igra sjajno u dresu Galaxyja

Šveđanin za manje od tri mjeseca postaje slobodan igrač

Ibrahimović: Nemam problem da se vratim u Italiju, bio bih bolji od onih koji su tamo

S. Pašalić

Zlatan Ibrahimović je govorio za Sky Sports i dotakao se mnogih tema, uključujući i svoj povratak u Seriju A.

Šveđanin je nastupao za Juventus, Inter i Milan, a trenutno igra za LA Galaxy gdje pruža sjajne igrea i pored toga što ima 38 godina.

Ibrahimović je ove sezone postigao čak 30 golova u MLS-u, ali sa Galaxyjem ima ugovor samo do kraja ove godine i od januara će biti slobodan igrač.

Zato se već neko vrijeme špekuliše gdje bi švedski napadač mogao nastaviti karijeru, ukoliko ne odluči da je završi, a sada je dao svoj komentar i na neka od tih pitanja.

"Da li bih bio spreman da igram u Seriji A?  Da, 100 posto. Kako se osjećam, kako igram, i dalje bih pravio razliku bilo da je to u Italiji ili u drugim državama. Moj ugovor ističe u decembru i ne znam šta će se desiti nakon toga", rekao je Ibrahimović na pitanje da li bi ponovo igrao u Seriji A.

"Da vidimo...Morao bih razmisliti o tako mnogo stvari. I o fizičkoj spremi i o šansama. Nemam problem da se vratim u Italiju, bio bih bolji od onih koji su tamo.", odgovorio je Šveđanin na pitanje o završetku karijere.

Top Komentari

Taceoni
Kralju vrati se
2 0
Mu'min Juventino FKS
Ma kako da ne bi... mls je ko serie b, prema tome shhhh
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi