Posebna čestitka Zlatana Ibrahimovića izazvala je veliki bijes među muškarcima

Sve je uradio na svoj način

Posebna čestitka Zlatana Ibrahimovića izazvala je veliki bijes među muškarcima

Esmer Oštraković

Jedan od rijetkih nogometaša koji iz dana u dan uspijeva da bude u centru pažnje je sasvim sigurno Zlatan Ibrahimović.

Čak i kada nije riječ o njegovim nastupima na zelenim terenima, Ibrahimović uspijeva pronaći način da se vrti po naslovnim stranama svih medija.

Legendarni švedsni nogometaš trenutno nastupa za Milan, ali je imao dosta problema sa povredama, te ga ubrzo očekujemo u punom sjajnu na nogometnom terenu.

Dok se čeka nastavak prvenstva, on je iskoristio priliku da čestita Božić, ali naravno sve je uradio na jako poseban način.

On se tako pridružio brojnim sportskim zvijezdama širom svijeta koje objavljuju fotografije povodom Božića, ali on je morao biti drugačiji.

Dok se gotovo svi fotografišu uz jelku, Ibrahimović je naravno morao uraditi nešto u svom stilu, a imao je i posebnu čestitku.

Oglasi

Objavio je tako Ibrahimović svoju fotografiju iz ringa koja je odmah svima privukla pažnju jer je jasno o kakvoj se "zvijeri" radi.

Uz to je imao i posebnu čestitku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sretan Božić Vama i vašim suprugama! Ćao", napisao je Ibrahimović.

Jasno je da će bilo ko teško nadmašiti fotografiju koju je objavio Zlatan Ibrahimović, ali i da će imati orginalniju čestitku od njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije