Ibrahimović prvi put starter nakon pet mjeseci

Rossoneri sutra protiv Bologne

Ibrahimović prvi put starter nakon pet mjeseci

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović je najavljen u prvih 11 Milana za sutrašnju utakmicu protiv Bologne.

Ibrahimović se tek nedavno vratio nakon teške povrede i sutrašnji meč bit će prvi nakon pet mjeseci u kojem će zaigrati od prve minute. Posljednju utakmicu koju je krenuo kao starter odigrao je 5. maja u 3:0 pobjedi Milana nad Juventusom.

U tom meču je povrijedio koljeno, pa je zbog toga propustio Evropsko prvenstvo, ali i dobar dio početka nove sezone s Milanom.

Ovaj 40-godišnjak nedavno se vratio, upisao tri nastupa, ali još nijednom ove sezone nije počeo utakmicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Šveđanin bi trebao da predvodi Milan u Bologni u meču koji se igra u subotu od 20:45 sati, mada je njegov tim oslabljen neigranjem nekih važnih igrača poput Thea Hernandeza, Brahima Diaza ili golmana Mikea Maignana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi