Donnarumma na pregledima, Begovićevih 37 sekundi za potpunu sigurnost

Ko će na gol Milana?

Donnarumma na pregledima, Begovićevih 37 sekundi za potpunu sigurnost

A. Čaušević

Asmir Begović je u subotu upisao prvi nastup u dresu Milana. Bh. golman je bio odličan i nosi zasluge zašto Rossoneri nisu poraženi od Fiorentine. 

Begović je na golu zamijenio Gianluigija Donnarummu. Italijan se povrijedio na startu drugog dijela zbog problema sa zglobom.

Donnarummu danas ili sutra čeka ljekarski pregled i još uvijek je nepoznato kada će se vrati treninzima. U Milanu su optimistični i vjeruju da nije u pitanju ozbiljna povrede.

Međutim, zahvaljujući odličnom debiju Rossoneri ne brinu i imaju maksimalno povjerenje da je gol u sigurnim rukama nakon impresivnog Begovićevog debija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Begović čim je ušao na teren, a prvu odbranu je upisao nakon 37 sekundi kada je odbranio opasan šut glavom Federica Chiese.

Iskusni Trebinjac je i u sudijskoj nadoknadi zaustavio pokušaj Martina Caceresa iz iz blizine te tako Milanu donio bod sa teškog gostovanja na stadionu Artemio Franchi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Odličan je bio Bega, 3 dobre odbrane za ono malo vremena u igri, i penal je pročitao i bio na lopti ali je šut bio prejak. Da ih nije sudija pokrao s onim penalom sad bi pisali kako im je spasio 3 boda a ne 1 bod.
5 0
xavi26
Taman neka odmara 3-4 utakmice do baraza..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi