"Ibrahimović svaki dan očekuje najbolje od sebe, ali i od nas i ne želite ga razočarati"

Begović govorio o iskusnom Šveđaninu

"Ibrahimović svaki dan očekuje najbolje od sebe, ali i od nas i ne želite ga razočarati"

E. Čaušević

Bh. golman Asmir Begović početkom ove godine stigao je u Milan na posudbu do kraja ove sezone iz Bournemoutha.

Begović je prvi dio sezone proveo u dresu Qarabaga, a onda je odlučio da dođe u Milan što je za mnoge bilo iznenađenje. Ovaj 32-godišnji golman u dresu Rossonera branio je na dvije utakmice, a onda je došlo do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa.

Bh. reprezentativac tokom svih ovih dešavanja boravi u Milanu, a nakon dva mjeseca pauze ekipa je konačno počela individualne treninge u Milanellu. Begović je jučer dao intervju za FOX Soccer, a jedno od pitanja bio je i Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je također početkom godine stigao u Milan kao slobodan igrač nakon što je napustio LA Galaxy.

"Zadovoljstvo je igrati s tako sjajnim momkom. Stigao je u januaru i mislim da je filozofija kluba bila da dovedu nekoliko iskusnih igrača jer je to inače dosta mlada ekipa. Ima veliki utjecaj u svlačionici i postavlja nove standarde svaki dan. Svaki dan očekuje najbolje od sebe, ali i od svih nas i ne želite ga razočarati", rekao je Begović, te dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Za nas je zadovoljstvo igrati s takvim igračem. Pravi veliku razliku na terenu što je nevjerovatno za njegove godine. S njim se dobro slažem jer smo među starijim igračima pa možemo pričati o djeci i takvim stvarima što ovi mlađi možda i ne razumiju".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti