Ibrahimovića nikada nismo vidjeli ovako tužnog i razočaranog

Galaxy ostao bez doigravanja

Ibrahimovića nikada nismo vidjeli ovako tužnog i razočaranog

Endin Čaušević

Fudbaleri LA Galaxyja sinoć su poraženi u nevjerovatnoj utakmici od Houston Dynama sa 3:2 nakon čega su ostali od plasmana u play-off.

Galaxyju je u sinoćnjoj utakmici trebala pobjeda kako bi se domogli osmog mjesta koje vodi u doigravanje, ali su nakon šokantnog preokreta poraženi. Domaći su nakon prvog poluvremena vodili sa 2:0 i već lagano slavili pobjedu, no Houston je u nastavku meča preokrenuo i pobijedio sa 3:2.

Fudbaleri Galaxyja nakon završetka utakmice su bili u velikom šoku jer jednostavno nisu vjerovali da su uspjeli ispustiti vodstvo od 2:0. Posebno razočaran bio je Zlatan Ibrahimović koji je preporodio ovaj tim od svog dolaska. Ipak, na kraju ni on nije mogao da im pomogne da izbjegnu katastrafu.

Nakon meča Ibrahimović je bio vidno razočaran rezultatom, te je samo sjedio na klupi za rezerve i gledao u pod. Ibra je u ovoj sezoni odigrao 27 utakmica u MLS-u i postigao je čak 22 gola uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi