Ibrahimoviću broj 21 nije odabrao on, već neko drugi

Zlatan otkrio ko je imao presudnu ulogu

Ibrahimoviću broj 21 nije odabrao on, već neko drugi

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović se danas vratio u Milano i izazvao apsolutno euforiju u popularnom Gradu mode, barem kada su u pitanju pristalice Rossonera. 

Nakon sedam godina Ibrahimović će ponovo nositi dres Milana, za razliku od prethodnog mandata, ovaj put će na leđima nositi broj 21.

U razgovoru za Milan TV Šveđanin bh. korijena je otkrio kako je zadužio baš broj 21 te da ga nisu odabrali ni on ni Milan.

"To je broj moj najstarijeg sina. Dao sam mu da pogleda sve dostupne brojeve i odabrao je 21", rekao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Ibrahimović je već dugo godina u braku sa Helenom Seger s kojom ima dva sina Maximiliana i Vincenta.

Ibrin ugovor virijedan 3.5 miliona eura važi do kraja tekuće sezone, a saradnja bi mogla biti produžena za dodatnu sezonu. Produženje će se automatski aktivirati u zavisnosti od učinka iskusnog Šveđanina u dresu Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kova_345
Novinar odusevljen brojevima
2 0
svasta
A ja imenima sinova!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi