Ibričić: Uvijek nosim Hajdukovu majicu, incidenta nije bilo

Senijad Ibričić za SportSport.ba nakon duela sa Rijekom

Ibričić: Uvijek nosim Hajdukovu majicu, incidenta nije bilo

Samir Mlaćo

Nakon pisanja hrvatskih medija o navodnom incidentu koji se desio na prijateljskoj utakmici između Rijeke i Kopera, a u kojem je učestvovao i bivši reprezentativac naše zemlje Senijad Ibričić, inače član Kopera, oglasio se i Ibričić.

Kolege u Hrvatskoj istakle su da je Ibričić prilikom napuštanja terena zbog crvenog kartona skinuo dres ispod kojeg je imao majicu sa grbom Hajduka, a onda je došlo i do naguravanja sa trenerom Riječana, temperamentnim Matjažom Kekom.

"Nikakav incident nije bio. Ja skoro uvijek nosim Hajdukovu majicu  ispod dresa i  imam to pravo, a isto tako oni su  od prve minute vrijeđali  i ja nisam reagovao. Prilikom izlaska sa terena skinuo sam dres ispod kojeg je bila majica Hajduka, oni su malo reagovali i ništa se nije desilo.  Utakmica se normalno nastavila, kazao je Ibričić za SportSport.ba.

Treba istaći da je Rijeka na kraju slavila nad Koperom sa 2:0, a strijelci su bili Gavranović i Roshi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi