Icardi: Ako je to najbolje za Inter, onda odlazim
Icardi je kao kapiten prva zvijezda Intera i ubjedjivo najbolji strijelac i igrač tog kluba, ali očigledno da ne može sam (Foto: EPA)

Inter vjerovatno ostaje bez Lige prvaka

Icardi: Ako je to najbolje za Inter, onda odlazim

Edmir Škorić

Inter je sinoć zaista neočekivano poražen s 2:1 od Sassuola na Giuseppe Meazzi.

Na ovaj se način Inter, očigledno, oprostio od Lige prvaka, budući da je Laziju danas i bod kod Crotonea dovoljan da osigura četvrto mjesto.

Najbolji strijelac i kapiten Intera Mauro Icardi je razočaran, spreman je čak i da ode iz kluba.

"Kao i svake godine, razgovaraću s klubom. Ako je za tim dobro da ostanem, ostat ću, ako nije onda odlazim", kazao je Icardi, pa je dodao:

"Uvijek radim najbolje za naš tim. Razočarani smo, htjeli smo pobijediti, ali Sassuolo je odigrao fantastičan meč, a golman Andrea Consigli imao je utakmicu života na njihovom golu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interu ostaje još sitna nada da će na kraju ipak doći do Lige prvaka. Uz pomoć nekog čuda.

"Nadam se da će Crotone zaustaviti Lazio i da ćemo imati priliku u direktnom okršaju protiv Lazijala izboriti naš cilj", zaključio je Argentinac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti