"Icardi je savršena zamjena za Lewandowskog"

Luca Toni savjetuje Bayern

"Icardi je savršena zamjena za Lewandowskog"

E. Škorić

Bivši italijanski napadač Luca Toni smatra da bi Mauro Icardi bio idealan za Bayern.

Toni smatra da bi Bayern trebao da dovede Icardija kao zamjenu za Roberta Lewandowskog, koji je navodno blizu odlaska iz Minhena.

"Ako želi da ode, onda bi ga trebalo pustiti. Icardi iz Intera bi bio savršena zamjena za Lewandowskog. Sjajan je napadač i mlađi je od Lewe", istaknuo je Toni.

Nijemci su jedan od rijetkih klubova koji je spreman i sposoban da plati 110 miliona eura za 25-godišnjaka koji je prošle sezone u 34 prvenstvena meča postigao 29 golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Toni je za Bayern igrao od 2007. do 2010. godine i za Bavarce je u 89 nastupa postigao 58 golova. Toni je u bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove, između ostalih za Palermo, Fiorentinu, Bayern, Romu, Genou, Veronu...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi