Icardi jednim potezom razbjesnio navijače Intera
EPA

Trebao je razmisliti?

Icardi jednim potezom razbjesnio navijače Intera

Mauro Icardi ponovo se našao na udaru navijača Intera.

Iako je legenda Intera i sedmi najbolji strijelac u historiji kluba, navijači kluba iz Milana ne mogu misliti Icardija i njegovu družicu i menadžericu Wandu Naru.

Zbog kontinuiranog izljeva mržnje Icardi je prošlog ljeta bio primoran da napusti Giuseppe Meazzu i pobjegne u PSG, a samo jedan njegov potez bio je dovoljan da se ponovo nađe na velikom udaru.

Naime, Bojan Krkić je na Instagramu podijelio uspomenu na utakmicu Barcelone i Intera u Ligi prvaka od prije 10 godina, a uz to je napisao irončino "AniVARsario" aludirajući na to da tada nije bilo VAR-a koji, po njegovom mišljenju, ne bi dopustio poništeni ključni gol Katalonaca u završnici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ne bi to zaboljelo navijače Intera da istu tu Krkićevu objavu Icardi nije lajkao, a to je, očekivano, rezultiralo brojnim uvredama na njegov račun.

Ipak, mnogi su zaboravili da je Icardi, prije nego što je došao u Italiju, tri godine proveo nastupajući za omladinske kategorije Barcelone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi