"Icardi nam nije potreban, jer imamo najboljeg napadača na svijetu"
EPA

Smatra veznjak Real Madrida Mateo Kovačić

"Icardi nam nije potreban, jer imamo najboljeg napadača na svijetu"

E. Ganibegović

Veznjak Real Madrida Mateo Kovačić tvrdi kako njegovom klubu nije potreban Mauro Icardi, jer oni već imaju najboljeg napadača na svijetu u vidu Karima Benzeme.

Francuz ove sezone ne igra na razini na kojoj se očekuje od njega. Postigao je svega dva gola u LaLigi i još dva u Ligi prvaka, sigurno kako je to premalo za nekog za kog Kovačić tvrdi da je najbolji.

"Igrao sam s Icardijem, odličan igrač, sjajan strijelac, ali imamo najboljeg napadača na svijetu u ekipi - Karima Benzemu. Sigurno kako je Icardi fantastičan i mnogo bi nam pomogao, ali ja nisam pravi čovjek za odgovor na to pitanje", rekao je Kovačić.

Kraljevski klub sutra igra svoju posljednju utakmicu u grupi Lige prvaka, a hrvatski veznjak se nada kako bi mogao odigrati koju minutu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da mogu biti od pomoći, spreman sam. Započeo sam sezonu vrlo dobro, ali povreda me poremetila, ali još mogu pomoći. Glavni cilj mi je da se vratim u formu u kojoj sam bio na početku", izjavio je Mateo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi