Icardi: Ne možemo uvijek pobjeđivati

Napadač Intera nakon poraza

Icardi: Ne možemo uvijek pobjeđivati

Ekipa Intera je danas na Giuseppe Meazzi doživjela prvi poraz u ovoj sezoni.

Nerrazurri su na domaćem terenu u okviru 17. kola Serie A poraženi od Udinesea, koji je na kraju slavio rezultatom 3:1, a nakon utakmice Mauro Icardi je izjavio da njegov tim ne smije pasti u depresiju.

"Jesmo izgubili, ali mislim da možemo biti zadovoljni trudom koji ulažemo. Moramo odmah zaboraviti ovaj poraz, dočekati se na noge i vratiti poslu. Pa, ne može se uvijek pobjeđivati. To je fudbal", izjavio je napadač Intera.

Spallettijevi izabranici nisu briljirali ni u Kupu. Protiv trećeligaša Pordenonea su prošli tek poslije penala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U tom meču igrala je skoro potpuno druga postava, tako da ne mislim da smo bili umorni. Ipak, ne smijemo tražiti izgovore, trebalo je bolje da igramo, ali padovi se događaju. Ne smijemo da padnemo u depresiju zbog jednog poraza niti da razmišljamo negativno. Znamo šta nam je krajnji cilj", istakao je argentinski nogometaš.

Nakon nepunih 17 kola Inter se nalazi na drugoj poziciji s 40 osvojenih boda, dva manje od vodećeg Napolija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi