Icardi o Argentini bez Messija: U našem timu sada vlada prijateljstvo

Postigao prvijenac za Gaučose

Icardi o Argentini bez Messija: U našem timu sada vlada prijateljstvo

Sjajni napadač Intera Mauro Icardi sinoć je konačno dočekao da postigne prvi gol za reprezentaciju Argentine, u koju u prošlosti često nije bio pozivan iz nikad jasno utvrđenih razloga.

Iako već godinama igra u fenomenalnoj formi, Icardi je tek nedavno dočekao svojih pet minuta među Gaučosima a prvi gol protiv Meksika će sigurno pamtiti dok je živ.

"Gol za Argentinu je ono što mi je nedostajalo, ali srećom desio se napokon. Sretan sam i uzbuđen jer sam dugo čekao ovaj gol i mnogo pričao o njemu. Za napadača je golgeterski post jako ružna stvar, a ja se nadam da ću sada ući u seriju", rekao je Icardi, te potom progovorio o sadašnjoj atmosferi u ekipi u kojoj nema Lea Messija:

"Situacija u svlačionici je sada zaista dobra, atmosfera je sjajna. Svi se slažemo, dok u prijašnjim ciklusima to nije bio slučaj. Nije bilo timskog duha i pravog prijateljstva".

Ipak, Icardi to ne povezuje sa odsustvom Messija, kojem želi brz povratak.

"Leo je najbolji igrač na svijetu i svi u svlačionici želimo da se vrati. Želimo da bude s nama kako bismo ostvarili što bolji rezultat na Copa Americi", dodao je Interov napadač.

Top Komentari

addi
Messi je šup...
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi