Icardi otklonio dileme o svojoj budućnosti

Na Meazzi odahnuli

Icardi otklonio dileme o svojoj budućnosti

Ako je i bilo dilema vezanih za budućnost Maura Icardija u Interu, sada su otklonjene.

Argentinski fudbaler je već duže vrijeme na meti brojnih velikana, među kojima je najuporniji Real Madrid, što nimalo ne čudi ako se uzme u obzir fantastična sezona koju ima iza sebe.

Ipak, na Giuseppe Meazzi na kraju mogu odahnuti nakon posljednje izjave koju je dao Icardi.

"Nakon mjesec i pol dana odmora nedostajali su mi treninzi. Ove pripreme će biti drugačije, jer se pored domaćih takmičenja spremamo i za Ligu prvaka. Sretan sam u Interu jer smo jedna velika porodica", kazao je Icardi i time stavio smiješak na lica svih navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da će Icardi ostati u Interu potvrdio je i potpredsjednik kluba Javier Zanetti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi