Icardi prijatelju priznao da ima novi klub

Napušta Inter ovog ljeta

Icardi prijatelju priznao da ima novi klub

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi očigledno napušta Inter ovog ljeta.

Antonio Conte, koji je nedavno stigao u Inter, ima zamisli kako da izgleda njegov tim u novoj sezoni, a po svemu sudeći u toj formaciji nema Icardija. Očito je da Conte pokušava dovesti Lukakua i Džeku, dok bi Icardi zbog svega što se dešavalo protekle sezone trebao da ode.

Spominjalo se da bi mogao pojačati Juventus i čini se da su te glasine bile opravdane. Iako je dobio ugovor od Napolija od 10 miliona eura po sezoni, on je navodno odlučio da ode u Juve.

Juve želi da za manje od 50 miliona eura otkupi ugovor Icardija, a očekuje se da Juventusovi predstavnici s Wandom i Maurom razgovaraju na Ibizi, gdje će bar provesti dio odmora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediaset piše kako je Icardi svom jako bliskom prijatelju rekao da uskoro postaje igrač Juventusa.

Sada je jedino problem želi li Inter da spusti cijenu za Icardija, čija je vrijednost 60-70 miliona eura, a Juve nudi manje od 50 miliona. Ali, ako neko zna, onda zna Icardi, pa zašto mu ne vjerovati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Vanda, picka ti materina, vrati majmunu facu, i to babunu.
1 0
Ado_GTI7
Dobar igrač kao pojedinac, loš za ekupu, trula jabuka koje se Inter treba rješiti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi