Wanda Nara napravila potpuni haos u Interu
Mauro Icardi je ove sezone u 28 utakmica postigao 15 golova. Ipak, problemi van terena dosta utječu na njega, a u sve se miješa njegova supruga Wanda Nara (Foto: EPA)

Njena je krivica što Mauro ne igra

Wanda Nara napravila potpuni haos u Interu

Midhat Šljivak

Supruga napadača Intera Maura Icardija, Wanda Nara, glavni je uzrok problema između argentinskog fudbalera i ostatka ekipe.

Wanda već dugo vremena odugovlači razgovore sa rukovodstvom Nerazzurra o novom ugovoru, a nakon što se počela miješati i u rad rukovodstva kluba, te taktiku trenera Luciana Spallettija, odlučeno je da Icardi više ne bude kapiten.

Traka je pripala slovenačkom golmanu Mauru Icardiju, a Wandin komentar koji je Maura koštao svega je sljedeći:

"Voljela bih da Mauro ima više zaštite od tima. Zašto ne postiže golove kao ranije? Možda bi i davao golove kada bi mu saigrači dodali pet dobrih lopti. Lautaro postiže golove zahvaljujući dobrim kretnjama Icardija. Spalletti mora Lautara postaviti naprijed i iskoristiti što su dobri prijatelji i što među njima rivaliteta", komentar je Wande.

Perišić se sukobio s Icardijem: "Reci Wandi da prestane pričati o meni"

U svlačionici Intera zavladao je haos. Glavni 'krivac' je Mauro Icardi koji nije doputovao s ostatkom ekipe u Beč nakon što mu je oduzeta kapitenska traka.

Mediji u Italiji nagađaju kako su u Interu ljuti na Icardija jer odbija potpisati novi ugovor, a svojim bezobraznim objavama dodatno je situaciju zakuhala i njegova supruga Wanda Nara, koja se ujedno i brine o karijeri ovog sjajnog napadača.

Wanda je javno prozvala klupske čelnike kako njezinom suprugu ne žele osigurati kvalitetna pojačanja uz koje bi svi njegovi golovi napokon došli do izražaja, a puljuljala je i Icardijeve odnose sa saigračima, među kojima je i Ivan Perišić.

Italijanski novinar Franco Ordine piše kako je Wanda u jednoj emisiji komentarisala da Perišić ima ličnih problema i da zato želi otići iz Intera, što je hrvatskog nogometaša iživciralo u toj mjeri da se sukobio u svlačionici s Icardijem.

"Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno", zaderao se navodno Perišić na Icardija u svlačionici.

Spalletti otkrio istinu: Mauro ne želi igrati!

Iako su italijanski mediji objavili kako je Mauro Icardi izbačen iz tima, to je demantovao trener Intera Luciano Spalletti.

On je istakao da je Argentinac sam odlučio da neće igrati u ovom meču

"Nije istina da je Icardi istjeran iz ekipe Intera za utakmice Evropske lige. Iskreno ću vam reći da je on odlučio da neće igrati i to nam je danas rekao. Ja sam želio da igra protiv Rapida, ali je on to odbio. Bio je razočaran zbog odluke za kapitensku traku i bilo nam je zaista teško da mu to saopštimo. Vidjećemo šta će biti dalje", rekao je Spalletti.

View this post on Instagram

Al fin!! Yo ya tengo mi maquinita corporal 🔥🙋🏼‍♀ tanto me hablaron de las maravillas que logra, que me contacte con Charo @bio_spa_charo y ella supo asesorarme de la mejor manera! No solo se olvidan de la celulitis, estrías, Arañitas y flacidez sino que además modelan y reducen! Es lo más chicas! Síganla @bio_spa_charo que es una genia para que las pueda asesorar ❤. Se los súper recomiendo 🎀 DATO💥si van de mi parte tienen un 20% OFF! Aprovechen las PROMOS!!! 🌟💣 #instagood #instagram #instagramers #inspiration #instalove #beautyandthebeast #makeupartist #instatravel #body #bodybuilding #bodypositive

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve u svemu Wanda je napravila pravi haos u ekipi sa Giuseppe Meazze i sigurno je da stvari između Icardija i ekipe više nikad neće biti iste.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickizedostizeko
Jel ovo sportski portal ili? Jebala vas Wanda, drkate na nju ...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi