Icardi zbog nepromišljenih poteza u Interu neće nastupiti na velikom takmičenju
Icardi nikada nije nastupio za Argentinu na nekom turniru

Igrač Intera neće biti dio tima Argentine na Copa Americi

Icardi zbog nepromišljenih poteza u Interu neće nastupiti na velikom takmičenju

S. Pašalić

Argentinski napadač Mauro Icardi neće biti dio argentinskog tima za Copa Americu prenosi argentinski medij TYC Sports.

Prema izvkještajima, bivši kapiten Nerazzura se odlukom selektora Argentine Lionela Scalonija našao na širem spisku od 40 igrača, ali se neće naći među 23 igrača koji će nastupiti na ovom takmičenju

Razlog zbog kojeg je Mauro Icardi otpisan, prema izvještaju, je duga odsutnost s terena koja je uslijedila nakon drame koja se dešavala oko pregovora o novom ugovoru, a koja je završila i oduzimanjem kapitenske trake Icardiju.

TYC Sport izvještava da će Scalonijev Argentinski tim za Copa America 2019. biti objavljen sutra, a ime Maura Icardija neće biti uključeno u taj popis.

Icardi je upisao samo 8 nastupa za Argentinu, postigavši samo jedan gol. Igrač Intera nikada nije igrao za Argentinu ni na jednom seniorskom turniru i nadao se da će ovog ljeta u Brazilu debitovati za svoj tim na jednom većem takmičenju.

Top Komentari

Zoilomas
A i nije neki igrac!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi