Italijanski komentator uvrijedio Icardija, a Wanda mu odgovorila: "Pi*ka tvoje sestre je beskorisna"

Novi ispad supruge argentinskog napadača

Italijanski komentator uvrijedio Icardija, a Wanda mu odgovorila: "Pi*ka tvoje sestre je beskorisna"

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su pobijedili na svom terenu Inter s ubjedljivih 4:1 u okviru 37. kola Serije A.

Inter u posljednjem kolu nema pravo na kiks ukoliko žele naredne sezone da igraju Ligu prvaka. Klub s Meazze sinoć je doživio težak poraz protiv velikog rivala, te su odigrali veoma lošu utakmicu.

Jedini gol za Inter u samom finišu utakmice postigao je Mauro Icardi iz penala. Nakon što je zatresao mrežu Napolija italijanski komentator na Sky Sportsu, Daniele Adani, poručio je da je to beskoristan gol argentinskog napadača.

To je itekako naljutilo njegovu suprugu Wandu Naru koja je objavila video na Instagramu i počela vrijeđati ovog komentatora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pi*ka tvoje sestre je beskorisna", ljutito je odgovorila Wanda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Vulgarnost na sport sport...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi