Mauro Icardi donio odluku

Želi da ostane

Mauro Icardi donio odluku

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi nije u posljednje vrijeme bio u dobrim odnosima s Interom.

Icardi je bio na izlaznim vratima Giuseppe Meazze usljed svih dešavanja između njega i kluba, a kada se Wanda Nara u sve uključila, činilo se da za Argentinca više nema budućnosti u Interu.

Međutim, Icardi je na svom Instagram profilu potvrdio da želi da ostane u Interu.

"U prethodnim danima su mediji pisali o stvarima koje ne predstavljaju moju volju i misli, želim da kažem našim navijačima da sam saopštio klubu par puta da želim ostanak u Interu", poručio je Icardi.

"Od danas pa nadalje, neće biti nikakvih nerazumijevanja bilo koje vrste. Ponavljam, rekao sam Interu o mojoj želji za ostankom zato što je Inter moja porodica. Vrijeme će pokazati ko je rekao istinu. Forza Inter, uvijek", navodi se u poruci napadača.

Navijači su ranije tražili njegov odlazak iz kluba, no možda sada i oni promijene odluku i ipak podrže bivšeg kapitena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Zoilomas
Ok to ali je covjek malih ambicija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi