Icardijeva sestra iznijela 'prljavi veš' o Wandi

Porodica ne razgovara sa napadačem

Icardijeva sestra iznijela 'prljavi veš' o Wandi

Porodica Maura Icardija na ratnoj je nozi s njegovom suprugom i menadžericom Wandom Narom.

Icardi i njegova supruga Wanda su posljednjih sedmica doslovno jedna od glavnih tema u italijanskoj sportskoj javnosti. Sukobu na relaciji 'Icardi - Inter' se ne nazire kraj i sve je izvjesnije da će sjajni napadač napustiti Meazzu, a mnogi složno tvrde da je zapravo samo žrtva svoje utjecajne supruge i menadžerica, kojoj se pripisuje da ultimatumima želi Icardija izgidnuti iznad kluba.

Zbog Wande sa Icardijem ne razgovara ni njegova porodica. Sestra Ivanna je riješila da otvori dušu i ispriča sve u javnosti o bratu i supruzi.

"Mauro je bio sjajan dečko, odan porodici, inteligentan... A ona glumi da joj je stalo do njega", ispričala je Ivanna, pa postavila pitanje:

"Zašto je onda dozvolila da patimo zbog brata i sina kojeg smo izgubili? Znam ja zašto, zato što je njoj stalo samo do para. Briga je i za porodicu, ali se nadam da će moj brat, kad tad, otvoriti oči."

Nije Icardijevoj sestri prvi put da 'riga vatru' na Wandu, koja joj je nedavno poručila da se javlja samo kada joj je potreban novac i da joj je vrijeme da ga prestane zvati i brinuti se za njega.

View this post on Instagram

Oggi a Domenica Live con degli orecchini pazzeschi della nuova collezione di @diamondaccessori 💙🦁✨ Grazie mille!

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

Dobio dvije ponude

Icardiju je, podsjetimo, zbog nerazjašnjenih okolnosti nedavno oduzeta kapitenska traka Intera. Postoji nekoliko razloga zašto mu je uskraćena ta čast - koketiranje s Juventusom, sukobi s igračima, kao i odugovlačenje razgovora s rukovodstvom kluba o potpisivanju novom ugovoru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu Tuttomercato je objavio da je Inter za aktuelnog najboljeg strijelca Serie A i golgetera koji je u pet i pol godina na Meazzi postigao 122 pogotka dobio dvije ponude.

Navodno se prvi u borbu uključio Napoli, ali isti izvor navodi da je Inter voljniji prodati Icardija Juventusu koji je jedan od rijetkih klubova koji je u mogućnosti platiti 110 miliona eura i tako aktivirati odštetnu klauzulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi