Igman se pojačao iz Rudara

Tim iz Konjica upalio motore

Igman se pojačao iz Rudara

Federalni prvoligaš Igman iz Konjica danas je startao s pripremama za narednu sezonu.

Prozivku je na stadionu u Konjicu održao novoizabrani šef stručnog štaba Fadil Hodžić, a nakon neuspješne sezone, svjestan je kako je pred njim mnogo posla kako bi Igman potpuno spremno dočekao predstojeće izazove.

Hodžić je već uveliko počeo sa rješavanjem igračke križaljke, a iz doskorašnjeg kluba Rudara je već odlučio dovesti dvojicu fudbalera, tačnije Belmina Ćehajića i Admira Foču.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ćehajić ima 26 godina i po vokaciji je ofanzivac, a pored Rudara kroz karijeru je igrao još za Jadran iz Ploča, Mladost i Bosnu, dok se tri godine mlađi Fočo okušao ranije u Olimpiku i Travniku. Najbolje partije može pružiti na lijevom beku, no može odgovoriti i zahtjevima na pozicijama u veznom redu.

Start sezone je, podsjetimo, zakazan za 10. august.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Odoše svi iz Rudara u kojem očito niko nema ideju šta žele u narednim godinama. Opšta stihija i rasulo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi