Majstorija Durakovića obilježila meč Igmana i Željezničara u Konjicu

Posljednja provjera

Majstorija Durakovića obilježila meč Igmana i Željezničara u Konjicu

Edmir Škorić

U posljednjoj provjeri pred početak nove sezone, FK Željezničar je odigrao 1:1 s domaćim Igmanom u Konjicu,.

Željezničar s trenerom Tomislavom Ivkovićem vrši posljednje provjere pred početak sezone 2021/22 i duel s Borcem na Grbavici u prvom kolu.

S obzirom na velike promjene u igračkom kadru, nije Ivkoviću i njegovom stručnom štabu nimalo lako, pa ostaje da se vidi da li je nakon ovog gostovanja donekle sklopio prvih jedanaest.

Današnji meč u Konjicu Plavi su počeli u sastavu: Naš tim igra u sastavu: Muftić - Musić, Kosorić, Jahić, Osmanović - Duraković, Mehić - Gasal, Bojo, Stjepanović - Zdunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo je Zdunić, koji je došao na posudbu iz Lokomotive, imao dobru šansu u prvih 25 minuta. Osim njega, šansu je imao i Stjepanović, ali mreža Igmana se nije tresla do kraja prvog dijela. Ni domaći nisu uspjeli do gola.

U nastavku nekoliko promjena u timu Željezničara, koji je uspio da povede nakon sjajnog gola talentovanog Durakovića iz slobodnog udarca, ali je samo minutu nakon toga Graho pogodio za konačnih 1:1.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Jel ovo zagrijavanje za drugu ligu
4 7
RealMadrid13
Ne znam sta se lozite ljudi?Zeljo sutra igra protiv ekipe iz mađarske a jutros je prvi tim imao trening dok je druga ekipa to jest vecina juniora igrala protivIgmana iz Konjica..Prvo se raspitaj pa komentarisi objavu..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi