Igrač Deportiva bijesan: Sudac mi je uništio život
Foto: EPA

Pocrvenio protiv Las Palmasa

Igrač Deportiva bijesan: Sudac mi je uništio život

Utakmicu šenaestine finala Kupa Kralja između Deportiva i Las Palmasa obilježilo je isključenje Juanfrana. 

Na Riazoru su sinoć više razloga za slavlje imali su gosti s Kanarskih otoka, koji su slavili s ubjedljivih 4:1, no rezultat bi možda bio i drugačiji da domaći nisu bili primorani od 24. minute igrati sa igračem manje. 

Stvari za Deportivo je zagorčao Juanfran. Nakon što je zaradio prvi žuti karton, desni bek domaćeg sastava je zbog prigovora sucu odmah i pocrvenio, a nakon utakmice nije skrivao bijes. 

"Sudac mi je sje*ao život. Napravio sam jednu pogrešku i on me je isključio zbog prigovora. Boli me što su moji saigrači pružili odličnu partiju i da smo igrali u punom sastavu, pobijedili bismo ili remizirali", kazao je Juanfran i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jednostavno je zbog protesta isključiti igrača Deportiva, nije tako s igračima Reala..."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi