Igrač Deportiva zaplakao zbog pobjede nakon četiri mjeseca

Emotivna proslava

Igrač Deportiva zaplakao zbog pobjede nakon četiri mjeseca

M. Šljivak

Deportivo iz La Corune sinoć je slavio prvu pobjedu nakon četiri mjeseca.


Na čuvenom Riazoru su pogotkom Nolaskoaina pobijedili Tenerife sa 2:1, te su tako prekinuli nevjerovatnu negativnu seriju u koju su zapali.

Čak 19 utakmica tim iz La Corune je bio bez pobjede. Posljednju su zabilježili još 18. augusta protiv Ovieda (3:2), a nakon toga su upisali 10 poraza i devet neriješenih rezultata.

Zato nije nikakvo čudo što su igrače Deporitva savladale emocije nakon pobjedničkog gola. Grk Vasilios Lambropoulos je zaplakao zbog pobjede i emocije su bile zaista nevjerovatne.

Pred Deportivom je međutim još dosta posla kako bi izborio opstanak u La Ligi 2. Trenuto je ovaj tim posljednji sa 15 bodova, a sigurna zona im bježi šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi