15

Komentari (15)

mali.grof
Pokupi ga ko Fap 13
konjo
nek je ****m mu sve pickasto, trebao ga je glavom spucati
Honduras
****a usrana trebao ga je šakom opalit ****a matora
Mirsad1705
Tako ti je to kad se u klub dovode igrači sa svih kontinenata, koji nemaju ni trun kulture niti sportskog duha. Ista stvar je i sa trenerima, s kim si onakav si. Ponašanje kao da je tekma igrana u nekoj opštinskoj ligi, a ne u Bundesligi... Sramota.
vanzemaljac
A koliko si ti gledao utakmica od David Abrahama? Ova danas mu je bila 142. za Frankfurt. Hajd ne seri.
Dobojlija
A sto bi ti ,cistu bjelacko arijevsku ligu
Mirsad1705
Ponašanje igrača nema veze sa bojom kože. Najveći igrač svih vremena je Pele, a on je crnac i niko ga i nikada neće nadmašiti. Radi se o klasičnoj kapitalističkoj formuli dovođenja igrača svakakog ponašanja, to nije važno, bitno je samo da Bajern (i drugi klubovi ne samo u Bundesligi, već i ostalim ligama četvorke), dobro zarade. Sport je već odavno izgubio ono što je nekada bilo važnije od bilo kakvog novca i nagrada, a to je sportski duh i nastojanje da se na pošten način pobijedi protivnik. Nikada neću zaboraviti sliku reprezentacije Jugoslavije u kojoj Dragan Džajić predribla Bertija Foksa, beka njemačke reprezentacije, pa se onda vrati nazad i opet ga prođe kao da ne postoji. Ili kad je Admir Smajić, napadač Partizana na terenu "izludio" halfa OFK Beograda Serpaka, "sakrio" mu loptu i kad je ovaj počeo bukvalno da ga napada i pokušava da ga udari po nogama, Smajić je ostavio loptu u terenu i pobjegao preko aut-linije van terena, a Serpak za njim i ne primijetivši sve to. Tako su nekada igrali znalci, a danas se (naročito) u Njemačkoj, puno toga svelo na mišiće.
Zoilomas
A trenera i pi*ke nije mogo uhvatiti loptu,vec trosi vrijeme. Djubte od trenera trebo ga je sakom kad je vec poso na njega.
BiHScout
A ti si posten ti bi je uhvatio i dao njima da ti daju gol i da ti zenu poslje toga je..
Zoilomas
Bolje biti posten nego pica stari pa sta bude bude
forza_juve
zvjezdan10
Na snimku se lijepo vidi da je starkelja se postavio i htio duel prsa o prsa, nije računao da će ga odnijeti lik.
ks0l3
bravo momci svi za jednog jedan za sve
F_C_Bracelona_
Baš me zanima šta mu je rekao prije nego što ga je udario, nije ga džabe udario.
Rajvosa2019
Desava se , ufuro se da igra ragbi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.