Igrač Eintrachta napravio neviđenu glupost pred kraj meča i izazvao opšti haos na terenu
Nevjerovatna situacija na kraju meča između Freiburga i Eintrachta

Sigurno da ga očekuje i dodatna kazna zbog ovoga

Igrač Eintrachta napravio neviđenu glupost pred kraj meča i izazvao opšti haos na terenu

S. Pašalić

Freiburg je u posljednjoj utakmici 11. kola Bundeslige slavio na svom terenu protiv Eintracht Frankfurta sa 1:0.

Domaći su krajem prvog poluvremena bili u brojčanoj prednosti na terenu nakon što je Fernandes dobio drugi žuti karton i morao je van terena.

U nastavku je Freiburg iskoristio tu prednost i u 77. minuti stigao do vodstva kada je Petersen pogodio.

Frankfurt je nakon toga pokušavao stići do izjednačenja i u nekoliko navrata je zaprijetio, ali se rezultat nije promijenio.

Gosti su svim silama željeli doći do gola, ali je David Abraham u završnici meča pretjerao u silnoj želji da pomogne svom timu.

Naime, igrala se 95. minuta i lopta je završila u autu, a trener domaćih je nije želio uhvatiti te se izmaknuo i pustio da ona prođe pored njega, a usput je nešto i dobacio igraču gostiju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Abrahamu se to očigledno nije svidjelo pa ga je u naletu srušio na zemlju, a zatim je cijela klupa Freiburga skočila te su se neki igrači željeli obračunati s njim.

Na kraju je Abraham očekivano dobio crveni karton, ali ga je dobio i Grifo u ekipi Freiburga zbog nasrtaja upravo na igrača Frankfurta.

Top Komentari

Zoilomas
A trenera i pi*ke nije mogo uhvatiti loptu,vec trosi vrijeme. Djubte od trenera trebo ga je sakom kad je vec poso na njega.
7 15
Mirsad1705
Tako ti je to kad se u klub dovode igrači sa svih kontinenata, koji nemaju ni trun kulture niti sportskog duha. Ista stvar je i sa trenerima, s kim si onakav si. Ponašanje kao da je tekma igrana u nekoj opštinskoj ligi, a ne u Bundesligi... Sramota.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi