Igrač i novac za Paula Pogbu
(Foto: EPA)

Među ponuđenim i Miralem Pjanić

Igrač i novac za Paula Pogbu

M. Šljivak

Paul Pogba bi u ljetnom prelaznom roku mogao napustiti Manchester United.

Francuski fudbaler iza sebe ima koliko-toliko dobru sezonu. Imao je period u kojem je blistao, ali je ipak većim dijelom bio u sivilu kao i ostatak ekipe.

Na kraju United nije uspio da ostvari plasman u Ligu prvaka, a priče o odlasku Paula Pogbe su sve češće.

Povezivao se Pogba najviše sa Real Madridom. Ipak, u posljednje vrijeme se Francuz povezuje i sa povratkom u redove Juventusa, čiji je dres nosio od 2012. do 2016. godine i gdje je izgradio ime.

Navodno, Juventus je spreman da Unitedu ponudi jednog igrača i novac za 26-godišnjeg veznjaka, a ponudio im je mogućnost da odaberu između tri fudbalera.

Tako je Juve u 'izlog' postavio i bh. fudbalera Miralema Pjanića, a pored njega su tu još Paulo Dybala i Joao Cancelo.

Interesantno je svakako da se Pjanić često povezivao u prošlosti sa Unitedom. Nije međutim nikada do zvanične ponude došlo i on je ostao član Juventusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, svakako da je ponuda fudbalera iz Torina svakako vrlo primamljiva i da bi na Old Traffordu itekako mogli razmisliti o njoj.

Također, pored Pjanića i Dybala je taj kojeg je United u prošlosti želio i možda bi sad konačno mogli da naprave krupan korak ka njegovom dovođenje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Znaci evo lista svih potencijalnih ponuda Juvea za Pogbu: a) Dybala + novac b) Dybala + Douglas Costa c) Dybala + Costa + Cancelo d) Dybala + Pjanic Bravo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi