Igrač Qarabaga loptom pokušao oboriti dron, ali se obrukao

Nevjerovatne scene u Luksemburgu

Igrač Qarabaga loptom pokušao oboriti dron, ali se obrukao

E. Čaušević

Utakmica između Dudelangea i Qarabaga prekinuta je u finišu drugog poluvremena.

Ekipa iz Azerbejdžana ima vodstvo od 2:0 golovima Zoubira i Michela, ali je meč prekinut nakon što se iznad stadiona pojavio dron sa zastavom Armenije.

Poznato je da su Azerbejdžan i Armenija već dugo u lošim odnosima i da vlada velika netrpeljivost između ovih država. Nepoznate osobe prekinule su meč kad se pojavio dron sa zastavom Armenije što je žestoko iznerviralo navijače i igrače Qarabaga.

Jedan od igrača gostujućeg tima pokušao je s loptom da obori dron, ali je postao meta ismijavanja nakon što je njegov pokušaj krenuo kako ne treba.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Meč u Luksemburgu još uvijek nije nastavljen, te nema informacija kakav će biti rasplet situacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti