Igrač Torina je doslovno molio sudiju za žuti karton, ali bilo je uzalud

Uporno skidao dres

Igrač Torina je doslovno molio sudiju za žuti karton, ali bilo je uzalud

E. Škorić

Na utakmici između Torina i Udinesea u nedjelju viđena je jedna nesvakidašnja situacija.

Udinese je slavio s 2:0 protiv Torina, a golove su postigli Molina i Pussetto u nadoknadi sudijskog vremena.

Meč su obilježili brojni kartoni, pa je sudija Rapuano pokazao tri javne opomene domaćoj, te pet javnih opomena gostujućoj ekipi, uključujući isključenje Mandragore u 92. minuti.

Iako se sudija pokazao kao lak na kartonima, to nije pomoglo igraču Torina Buongiornu. On je u 52. minuti napuštao teren i dok je izlazio, skidao je dres samo kako bi mu sudija pokazao žuti karton, ali nije uspio u svojoj namjeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Buongiorno je imao plan da očisti kartone za duel sa Venecijom kod kuće, kako bi bio spreman za gradski derbi s Juventusom, no njegovi i planovi stručnog štaba Torina nisu ovaj put prošli.

Top Komentari

Thierry.Henry
Ovog treba sad kazniti 5 utakmica,a ne zutim Kartonom..Pa nisi U Laktasima otac te ebo
2 1
K79
još pita sudiju da mu da karton pa nije cojk iz BHPL glupane jedan hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti