Igrače Borca dok štrajkuju dodatno ponižavaju!

Traže svoj novac nazad

Igrače Borca dok štrajkuju dodatno ponižavaju!

Admin Čaušević

Igrači Borca iz Čačka od ponedjeljka štrajkuju glađu ispred lokalane zgrade opštine jer im nije isplaćeno ono što su zaslužili na terenu. 

Po prvi put u historiji fudbala igrači nekog kluba su počeli štrajkovati glađu. Ukupno 25 fudbalera Borca nije imalo izbora nego da se odluči za ovaj radikalan potez.

Bivši fudbaleri čačanskog kluba su krenuli sa štrajkom jer je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja.

U čitavu stvar je navodno uključena i "šema" za pranje novca, pa su tako navodno gradski funkcionieri u Čačku desetine miliona dinara namijenjenih Borcu uplaćivali jednom planinarskom društvu iz Bajine Bašte. Na taj način se prao novac iz budžeta opštine.

Srbijanski sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost svakodnevno izvještava šta se dešava u Čačku. Jučer je jedan od štrajkača odvezen kolima Hitne pomoći, a zatim je uslijedilo i još jedno poniženje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Jučer je pored štrajkača glađu prošao momak koji je nosio nekoliko pizza ljudima u opštinu Čačak. Pogledao nas i slegao ramenima. Dok mi štrajkujemo glađu zbog njihovih lopovluka, oni nas dodatno ponižavaju", saopšteno je jutros iz Sindikata.

Fudbaleri Borca su odlučni u svojoj namjeri da dobiju ono što ih slijeduje, ali kako sada stvari stoje njihova borba će se odužiti.

Top Komentari

RASanticeva
Vješati na bandere gamad sve do zadnjeg pa da vidimo tko će imati muda da se bavi korupcijom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi