Igrače Tottenhama u svlačionici dočekala ceduljica i poruka od Pochettina

Emotivan odlazak Argentinca

Igrače Tottenhama u svlačionici dočekala ceduljica i poruka od Pochettina

E. Čaušević

Argentinski stručnjak Maurizio Pochettino nije više trener Tottenhama nakon što je u utorak dobio otkaz.

Čelnici londonskog kluba iznenadili su sve svojom odlukom da Pochettinu uruče otkaz nakon što je Argentinac na klupi ovog tima proveo više od pet godina.

Samo nekoliko sati kasnije Tottenham je potvrdio da će novi trener biti Jose Mourinho. Za igrače ovog tima je bio veliki šok što je Pochettino dobio otkaz jer su s njim imali odličan odnos.

Pochettino nakon odluke čelnika Tottenhama nije imao mnogo vremena da se oprosti od igrača, te uopšte nije uspio ni da ih vidi. No, našao je načina da se na svoj način oprosti od njih.

The Sun prenosi da je na jučerašnjem treningu u svlačionici igrače Tottenhama dočekala ceduljica s porukom argentinskog stručnjaka koji nije želio otići bez poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Žao mi je što ne mogu doći i reći doviđenja. Uvijek ćete biti u mom srcu", poručio je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti