Igrači Barcelone "odobrili" nove dresove

Kako se vama sviđaju?

Igrači Barcelone "odobrili" nove dresove

Predstavnici Nikea su ove sedmice posjetili trening kamp Barcelone i pokazali igračima katalonskog tima tri nove garniture dresova - za sezonu 2020/2021.

O posjeti Nikeovih predstavnika u Barceloni danas piše katalonski Mundo Deportivo.

Navodno su pojedini članovi ekipe pozirali za fotografije u novim dresovima, a iste će vjerovatno biti korištene tokom reklamne kampanje.

Ove sezone se Barca odlučila za poprilično neobičan (za kluba sa Nou Campa) dizajn prvog dresa, pa Katalonci igraju "u kockicama". Ipak, naredne sezone se vraćaju tradicionalne pruge.

Također, naredne sezone će Barca igrati u crnim gostujućim dresovima, sa zlatnim detaljima, dok je nova treća garnitura roze boje.

"Sve u svemu, novi dresovi su dobro prošli kod igrača", piše novinar Mundo Deportiva Miguel Rico.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako se vama čine novi Barcelonini dresovi?

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi