Igrači Bosne ispoštovali šampione 1. lige FBiH

Špalir za Rođene

Igrači Bosne ispoštovali šampione 1. lige FBiH

Ekipa Veleža nakon tri godine tavorenja u 1. ligi FBiH vratila se u elitni razred bosanskohercegovačkog nogometa. 

Rođeni su dva kola prije kraja prvenstva imali četiri boda više od Olimpika i trebala im je pobjeda protiv Bosne u Visokom, a uz veliku podršku navijača do nje su na kraju i došli, te tako osigurali povratak u BH Telecom Premijer ligu BiH.

Konačan rezultat susreta odigranog u Visokom glasio je 2:0 u korist Veleža, a za mostarski klub pogađali su Nusmir Fajić u 36. i Haris Ovčina u 50. minuti.

Igrači Bosne po završetku utakmice priredili su Mostarcima svojevrstan 'špalir' tako što su, podijeljeni u dva reda, aplaudirali im i čestitali na povratku u premijerligaško društvo.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videozapisu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

starmac
Hvala Bosni i gradu Visokom na dobrodoslici i zelimo vam brz povratak u 1LF. a onda i PL jer imate sve preduslove da se vratite u vecu ligu.Mostar u srcu Velez do groba.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi