Igrači Liverpoola se zaglavili u liftu, a Dejan Lovren sve snimao

Komična situacija

Igrači Liverpoola se zaglavili u liftu, a Dejan Lovren sve snimao

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sutra pred svojim navijačima igraju protiv Bayerna utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Redsi su prošle godine bili najveće iznenađenje jer su stigli čak do finala, no jasno je da su ovaj put pod znatno većim pritiskom. Nakon što su se provukli u grupnoj fazi već na prvoj stepenici nokaut faze dobili su jednog od najtežih protivnika.

Na Anfield sutra stiže ekipa Bayerna i sigurno je da nas očekuje spektakularan okršaj. Zanimljiv video pojavio se na društvenim mrežama, a u centru pažnje su igrači Liverpoola koji su se nekako uspjeli zaglaviti u liftu u trening centru.

Sve je kamerom snimao Dejan Lovren, a u društvu s njim još su bili Roberto Firmino, Andy Robertson, Alberto Moreno, Jordan Henderson i Trent Alexander-Arnold.

Oni nisu mogli da se suzdrže od smijeha i ono što je najvažije pomoć je veoma brzo stigla. Jurgen Klopp se pitao zašto igrači kasne na trening, ali mu je veoma brzo stiglo objašnjenje, a video koji je Lovren objavio je dokaz za to.

Arjen Robben: Anfield je definitivno najgori stadion

Arjen Robben koji će na kraju sezone napustiti Bayern pred utakmicu sa Liverpoolom izjavio je kako je Anfield "najgori stadion".

"Ako me već pitate, za mene je najgori stadion Liverpoola, uvijek su favoriti tamo, a vi morate biti u podređenom položaju", rekao je Robben.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On se prisjetio i utakmice polufinala Lige prvaka iz sezone 2004/2005 kada je sa Chelseajem ispao upravo od Liverpoola.

"U jednoj ili dvije utakmice mogli su dobro odigrati, ali ne i cijelu sezonu što je možda bilo previše. To je bila njihova najveća kvaliteta, dobro su igrali u trenutku kda je to bilo potrebno", zaključio je igrač Bayerna.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi