Igrači Reala čudesno ozdrave nakon što napuste Madrid, dokaz je i fotografija Jamesa Rodrigueza
Rodriguez i Bale nisu trenirali u Realu neko vrijeme, ali su bez problema odradili trening sa reprezentacijom

Još jedan igrač Kraljevskog kluba bez problema odradio trening

Igrači Reala čudesno ozdrave nakon što napuste Madrid, dokaz je i fotografija Jamesa Rodrigueza

S. Pašalić

Mnogi igrači Real Madrida su nakon ovog vikenda otišli na okupljanja svojih reprezentacija.

Bio je to slučaj i sa Garethom Baleom te Jamesom Rodriguezom iako su oba igrača bila povrijeđena i nisu trenirala u posljednje vrijeme u Realu.

Ipak, jučer se desilo "čudo" pa je Bale bez problema odradio trening sa svojim saigračima iz reprezentacije, a izgleda da se desilo još jedno.

Naime, James Rodriguez, koji je propustio posljednje četiri utakmice Kraljevskog kluba i nije trenirao 15 dana je odradio trening sa saigračima iz reprezentacije Kolumbije.

On se ovog ljeta vratio sa posudbe iz Bayerna i činilo se da je popravio svoj odnos sa Zinedineom Zidaneom, ali se on u posljednje vrijeme čini se ponovo pogoršao.

Sada se čini da bi Rodriguez trebao nastupiti u meču protiv Perua koji se igra 15. novembra, a ostaje da se vidi kako će Zidane reagovati nakon što se on vrati u Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi