Igrači Rome otputovali za Arezzo, a u centru pažnje Edin Džeko

Ne skida osmijeh s lica

Igrači Rome otputovali za Arezzo, a u centru pažnje Edin Džeko

E. Čaušević

Igrači Rome otputovali su danas za Arezzo gdje će večeras odigrati novu pripremnu utakmicu.

Vučica protiv niželigaša Arezza igra večeras posljednju pripremnu utakmicu pred početak nove sezone. Kao što je poznato prvo kolo nove sezone Serije A igra se narednog vikenda, a Roma će ugostiti ekipu Genove.

Izabranici Paula Fonsece su otputovali danas za Arezzo, a u centru pažnje našao se bh. napadač Edin Džeko koji je sinoć produžio vjernost ovom klubu do ljeta 2022. godine.

Roma je objavila nekoliko fotografija iz voza kojim putuju igrači, a Džeko je bio u centru komentara navijača ovog kluba. Oni su oduševljeni jer se na Džeki vidi da je sretan što je ostao u klubu jer jednostavno ne može sakriti svoj osmijeh.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Cuj nemose sakriti osmjeh koja budala ovo pise pa sta bi trebao da place momak mlad zdrav para ima za 15 zivota vjerujem da mu ovaj novi ugovor financiski neznaci nista
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi