Igrači tjeraju Arnautovića iz kluba: West Ham prihvatio "mizernu" ponudu samo da ga prodaju

Ide u Kinu

Igrači tjeraju Arnautovića iz kluba: West Ham prihvatio "mizernu" ponudu samo da ga prodaju

E. Čaušević

Reprezentativac Austrije, Marko Arnautović, ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti West Ham.

Arnautović je na izlaznim vratima bio i u januaru kada je dogovorio odlazak u Kinu, ali se predomislio u posljednji trenutak. Austrijanac je odlučio ostati u West Hamu, ali očito da za njega mjesta u ovom timu više nema.

Engleski mediji prenose da su mu saigrači i stručni štab okrenuli leđa zbog svega što se dešavalo u zimskom prelaznom roku i traže od kluba da ga prodaju ovog ljeta.

Novinar Sky Sportsa, Kaveh Solhekol, objavio je danas da je West Ham dogovorio transfer Arnautovića i da će to prema svemu sudeći biti neki od kineskih klubova.

No, novac koji će zaraditi nije ni blizu onoga što se nudilo u januaru i to dovoljno govori da u West Hamu žele uraditi sve samo da bi se riješili Arnautovića do početka priprema.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U januaru su dogovorili transfer u iznosu od 60 miliona eura, a sada će taj iznos biti 25 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi