"Igranje pred praznim tribinama je kao žena bez s**a"

Mihajlovićeva nervozna presica

"Igranje pred praznim tribinama je kao žena bez s**a"

Bologna večeras gostuje na Ennio Tardiniju gdje će u okviru 32. kola Serije A odmjeriti snage sa Parmom.

Pored aut linije neće biti trenera Bologne Siniše Mihajlovića koji mora odraditi suspenziju zarađenu (crveni karton) tokom duela sa Sassuolom. Svejedno, Mihajlović je održao pres konferenciju pred duel sa Parmom i bio vidno ljut i nervozan.

Prvo što se nije svidjelo Mihajloviću, bila su ustaljena novinarska pitanja.

"Naš sljedeći protivnik? Puno toga će u ovoj utakmici zavisiti i od nas. Biće to otvoren meč... Situacija u Evropi? Radimo ono što treba da radimo, mi smo profesionalci, ali ne želim da plačem niti da odgovaram na neka pitanja", rekao je Mihajlović, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođet ovdje uvijek sa istim pitanjima koja mi postavljate preko neke stvari. Od deset pitanja devet je uvijek istih. Volio bih da budete malo maštovitiji. Zato je i veliki broj odgovora očigledan."

"Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško da ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to poprilično usr**a godina, ali familija i djeca su bili dobro... Mariani sudija? Nemam dobre odnose sa sudijama iz Rima... Nadam se da će se situacija sa koronavirusom brzo završiti jer je igranje bez publike sr**e. Ako vam neko kaže da je igranje pred praznim stadionom kao žena bez s**a, potpuno je u pravu", riječi su kojima je Mihajlović okončao press konferenciju pred duel s Parmom.

Top Komentari

Keno
Seronja mrs u pm
2 0
AmarSahi
Daj molim vas prestanite prevoditi sa google translatea, šta je ovo? '' i onda dođet ovdje'' ''potuno je u pravu"
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi