Igrao pod temperaturom, pa završio u bolnici

Ožegović nije želio propustiti meč sa Plzenom

Igrao pod temperaturom, pa završio u bolnici

Napadač Vojvodine Ognjen Ožegović ovog je ljeta sjajnim partijama i golovima skrenuo pažnju na sebe.

Nakon što je sa dva gola srušio Sampdoriju u Italiji, a potom odličnim makazicama u domaćem prvenstvu istakao kandidaturu za pogodak godine, nastup protiv Viktorije Plzen će željeti brzo zaboraviti.

"Noć uoči utakmice sam dobio temperaturu, a jučer sam do 10 sati bio u bolnici u Novom Sadu. Osjećao sam se zaista loše, ali me ništa nije moglo spriječiti da propustim meč sa Viktorijom", rekao je Ožegović, te dodao:

"To nije alibi za lošu partiju. Jedino što nam sada preostaje je da podignemo glavu i u revanšu pokažemo da smo imali samo loš dan".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za one koji ne znaju, Vojvodina je u play-offu Evropske lige doživjela poraz u Češkoj rezultatom 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.