Ikeme zbog opake bolesti morao da se povuče, odluku saopštio saigračima

Bori se s opakom bolešću

Ikeme zbog opake bolesti morao da se povuče, odluku saopštio saigračima

E. Škorić

Golman Wolverhamptona Carl Ikeme (32) saopštio je saigračima tužne vijesti.

Njemu je prije godinu dana dijagnostifikovana leukemija, mada je branio u Championshipu i Wolvesima je pomogao da se vrate u Premier ligu, ali sada je morao da se povuče zbog opake bolesti.

Saigračima je saopštio kako mu je ovo zadnji dan kao igrača.

"Pričao sam sa doktorom i savjetovao me je da se povučem zato što imam dosta tretmana i ne smijem da rizikujem. Zdravlje mi je prioritet, želim da budem sa porodicom i prijateljima. Sada, kada je moj život u opasnosti, odluka da ostatak vremena provedem s njima je najmanja cijena koju mogu da platim, rekao je Ikeme.

On je od 14. do 32. godine boravio u Wolverhamptonu i za ovaj klub je odigrao preko 200 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Drago mi je što sam čitav život bio vezan za jedan klub. To je prava rijetkost danas. Ponosan sam i na to što uvek mogu da se vratim u Wolverhampton jer imam prijatelje", zaključio je.

Top Komentari

Senad Alispahic
Brz oporavak
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti