Iker Casillas zbog srčanog udara završio u bolnici!

Šok na treningu Porta

Iker Casillas zbog srčanog udara završio u bolnici! · Udarna vijest

Endin Čaušević

Španska Marca objavila je danas da je legendarni golman Iker Casillas završio u bolnici zbog srčanog udara.

Marca je objavila da je Casillas jutros primljen u privatnoj bolnici u Portu u urgentni centar, a doktori su nakon pregleda utvrdili da je imao srčani udar.

Doktori su uradili i kateterizaciju srca, te se sada Casillas nalazi u dobrom stanju. Najvažnije sigurno je da se ne nalazi u životnoj opasnosti, ali sigurno je da ga do kraja sezone više nećemo gledati na golu Porta.

Španski mediji prenose da bi Casillas zbog ovoga mogao završiti karijeru jer se čini da je to bilo ozbiljno upozorenje da tijelo iskusnog golmana više ne može da izdrži tolike napore.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Ovaj 37-godišnji golman karijeru je počeo u Real Madridu za koji je branio čak 16 godina, a onda je na ljeto 2015. godine potpisao za Porto.

Top Komentari

Kodex
Naslov ubija pa gdje ce zavrsiti posle infarkta nego u bolnici, ne muslis valjda u nekoj kafani .
0 4
SeoRusilac
Zeludac mi se okrenuo kad sam ugledao ovu vijest. Bas mi ga je zao. Zelim Brz oporavak legendi. Nikad mi nece biti jasno zasto se Real olako odrekao njega i Raula.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi