Velika čast: Legendarni Casillas pohvalio golmana Dinama

Livakovića prati već neko vrijeme

Velika čast: Legendarni Casillas pohvalio golmana Dinama

Legendarni golman Real Madrida i trenutni čuvar mreže Porta Iker Casillas pohvalio je preko Twitter profila golmana Dinamo Zagreba.

Iker je danas, iz čista mira, objavio tweet u kojem kaže da već neko vrijeme prati golmana Dinama Dominika Livakovića.

"Ove godine pratio sam Dominika Livakovića. Igra u zagrebačkom Dinamu i ima 24 godine. Zanimljiv je", napisao je Iker.

Naravno, ovakve riječi će sigurno dati dodatna krila mladom čuvaru mreže zagrebačkog tima koji već sada pred sobom ima svijetlu budućnost.

Inače, Livaković se istakao dobrim partijama u Evropa ligi gdje je ove sezone s Dinamom dogurao do osmine finala, a njegove dobre partije prepoznao je i selektor Hrvatske Zlatko Dalić koji ga je pozvao u reprezentaciju Hrvatske.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Livakovićevo ime se često dovodi u vezu sa mnogo većim klubovima od Dinama, a ako ovako nastavi sigurno da za njega u budućnosti neće biti zime.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi