Partizan i Radnički Niš u tišini igraju meč

Kup Srbije

Partizan i Radnički Niš u tišini igraju meč

D. Vejo

Nakon što su tokom prošlog derbija navijači crno-bijelih popularni Grobari napravili haos na tribini, te gađali i vrijeđali stručni štab i igrače Crvene zvezde, povrgnuti su sankcijama. 

Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije pokrenut je postupak zbog neregularnosti i prekšaja koji su se dogodili tokom meča.

Prema riječima čelnika tima iz Humske, ovakva odluka donešena je jučer. Ista stupa na snagu 24 sata nakon prijema, tačnije danas. Rukovodioci Partizana moraju da u roku od dva dana dostave izvještaj o prijemu Disciplinske kazne, ili će u suporotnom biti još oštrije kažnjeni.

Postupcima svojih navijača Partizan gubi mnogo. Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije koja je na rasporedu u srijedu od 18 sati, a gdje će na JNA gostovati ekipa Radničkog iz Niša odigrat će se bez publike.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Važno je podsjetiti da ukoliko meč bude završen bez pobjednika tokom 90 minuta, odmah će se pristupiti izvođenu jedanaesteraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi