Ilić odgovorio Delijama nakon derbija

Crvena Zvezda slavila sigurnu pobjedu

Ilić odgovorio Delijama nakon derbija

Samir Mlaćo

U 160. vječitom srbijanskom derbiju Crvena Zvezda je jučer savladala Partizan 2:1. Lider na tabeli dugo se mučio, ali onda slavio novu pobjedu, te nastavio put ka tituli.

Na tribinama je viđena uzavrela atmosfera, ali i jedan zanimljiv detalj. Naime, navijači Zvezde podigli su parolu upućemnu iskusnom kapiten Partizana Saši Iliću.

"U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima! Saša Ilić, živjeli!", poručile su popularne Delije.

Time su pokazali da ga cijene kao velikog sportistu, a 41-godišnji Ilić dao je svoj komentar nakon meča.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"To je dokaz da sam sve ove godine koje sam proveo u Partizanu bio korektan prema navijačima Crvene zvezde. To je veliko poštovanje prema meni, hvala im na tome. Meni je ovo posljednji večiti derbi kao igrač i tužan sam zbog poraza", kazao je Ilić, pa dodao.

"Nisam osoba koja voli puno da provocira i uvijek sam se trudio da budem korektan".

Top Komentari

Kaskada
Šta ima 3-0.. haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi