21

Komentari (21)

zgembo.popuslic
Kako god, vidi se napredak kod pitara. Prosle godine ispali od treceligasa, sad na penale prosli drugoligasa. Polako se opravdavaju ulozeni milioni u ekipu
pjanke.sa
Jedete li muda sebi Zgemboooooo
zgembo.popuslic
Naprotiv, bas mi drago kad vidim koliko se patite. I opet vasa stara boljka, sampioni prelaznog roka i pripremnih utakmica a kad krene liga opet ide tjeranje trenera i tzv pojacanja
Hadzija123
Regularno ili ne to je sada najmanje bitno,sta ste zapeli za jedan dva ne regularna penala a me zapinjete sto nam je citava liga ne regularna,konama sretno dalje u kupu a kod nas sve dok ne dovedu strane sudije pomaka nam nema!
hzsg
Urednice štrumfovski JEDI SVOJA MUDA, kakav ti je ovo samo naslov, SVAKI DRUGI PENAL U NAŠOJ DRŽAVI NIJE ISPRAVAN. Poseremo te još jednom s trešnje....!
Asam85
Isti slučaj juče Jedinstvo-Gošk, sudija ponovio izvođenje penala, danas to nije učinio. Juče su važila jedna pravila danas druga, tako da niko nije oštečen samo smo mi budale što pridajemo važnosti glupostima poput BH nogometa ili fudbala.
Kakaks
user1676560946
MA SVE REGULARNO, SLOBODA SUTIRALA PENALA NA GOL OD 5 METARA A SARAJEVO NA 7.
Delegat
Aaaaa pa sutite i vracajte dugove i borite se da se ne ugasite sta sta zapeli za Sarajevo
Niko od vas nece da vidi da je linijski sudija cetri metra od Ilijeva i gleda u pravcu nogu istog. Ko ne vjeruje nek pogleda!
Patrice77
Milion posto. Svaki put je izasao i skratio ugao. Glupi Bilbija.
Ecosport
Nije glup nego potkupljen
pjanke.sa
Pojedite se do kraja da nestanete.
realista1982
Trebalo je ponoviti,i trebao je igrač Sarajeva dobiti crveni (dobio samo žuti) zbog namjernog udaranja igrača Slobode...!!!???
BordoBijeli
Mozete samo ****** da nam popusite.Trn u oku svima
Azur77
Glupsone nek ti mama i seka puše,a dokaz je dokaz,šta ti nije jasno
Gifron1
Ako pitate 1/4 Sarajeva, reci ce vam da nije i dat ce vam veoma glupe argumente. Ako pitate ostatak drzave, jednostavno ce reci da jeste.
Carmagle
Jbg,do 1946 svi su za Zelju navijali,al dodjose komunjare. Pa eto sad je to po tebi 1/4
Gifron1
Pa 1/4 za Sarajevo, 1/4 za Zelju i 2/4 koje boli qrac za fudbalom i sportom.
hzsg
Ti si najsmješniji OVDJE , bolje reci ako pitate 99 POSTO RAJVOSA RECI CE SVE JE REGULARNO. Izuzev MZ ŠAnac sa djelovima Grbavice. JEDI SE GIFRONE, radi takvih kao ti CIJELA DRŽAVA IZUZZEV ŠANCA ĆE SE OBRADOVATI KADA ŽELJANA DOGODINE BUDE IGRALA U FEDERALNOJ.
Gifron1
Abd svi klubovi iz rajvosa igrali federalku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.