"BiH ima dobar tim, ali nećemo olako dopustiti da nam neko večeras uzme bodove"

Ukrajincima odgovara samo pobjeda

"BiH ima dobar tim, ali nećemo olako dopustiti da nam neko večeras uzme bodove"

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija večeras u Lvivu igra protiv selekcije Ukrajine meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naša reprezentacija večerašnji meč dočekuje nakon što smo u subotu u gostima uspjeli da savladamo selekciju Kazahstana, dok je Ukrajina slavila u gostima protiv Finske.

Zmajevi do kraja kvalifikacija imaju još tri meča, te su nam potrebne dvije pobjede kako bi prošli u baraž.

S druge strane ekipa Ukrajine ima još dvomeč protiv naše reprezentacije i potrebne su im pobjede u tim susretima kako bi se oni na kraju plasirali u baraž za odlazak na Mundijal u Kataru.

Nakon sinoćnjeg treninga selekcije Ukrajine izjavu za tamošnje medije dao je i reprezentativac ove zemlje Ilya Zabarny koji je govorio o večerašnjoj utakmici protiv BiH.

"Bosna i Hercegovina ima veoma dobar tim. I oni su slavili u subotu baš kao i mi. Borit ćemo se i sigurno nećemo olako dopustiti da nam neko uzme večeras bodove", rekao je Zabarny i dodao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ovo je moja prva utakmica za reprezentaciju u Lvivu i sretan sam što ćemo igrati pred našim navijačima. Nadam se da će nas podržati i napraviti užarenu atmosferu večeras".

Podsjećamo, utakmica između Ukrajine i BiH igra se od 20:45 sati, a ovo će biti i prvi međusobni duel ovih selekcija.

Top Komentari

Gari Garinča
Igraj Bosno pa nas razveseli.
5 0
user1597698961
Iskreno pribojavam se ovog.meca,kao ukrajina srbija 5 0 Naoruzali su se ukrajinci bas ,bojim se da ce nas trkom razbiti ali nadam se ds nece, Idemo Bosno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi