Ima i Rodgers poruku za navijače: Šta je**no radite?

Teško da će mu ikada oprostiti

Ima i Rodgers poruku za navijače: Šta je**no radite?

Brendan Rodgers je preko noći postao izdajnik u zeleno-bijelom dijelu Glasgowa.

Ovaj nekadašnji strateg Liverpoola je na klupi Celtica proveo prethodne tri godine i osvojio šest trofeja. Postao je heroj navijača, ali je onda kao grom iz vedra neba stigla vijest da napušta kormilo ekipe - usred sezone.

Naime, Rodgers je odlučio prihvatiti ponudu Leicestera i vratiti se u Englesku. Tako je ovaj stručnjak iz Sjeverne Irske na klupi Lisica zamijenio Claudea Puela.

Nisu se sa Rodgersovom odlukom mogli pomiriti navijači, ali ni neki igrači Celtica.

Navijači su svoja osjećanja podijelili javno, transparentom tokom utakmice Celtica i Heartsa.

"Mijenjao si besmrtnost za osrednjost. Nikada Kelt. Uvijek prevarant", poručili su navijači sada već bivšem treneru Celtica.

Odlučio je i Rodgers odgovoriti onima koji ga "prozivaju" zbog odluke da napusti kormilo Celtica.

"Šta biste rekli onima koji vas vrijeđaju zbog odlaska u Leicester?", pitao je novinar Rodgersa, koji je odgovorio:

"Šta jeb**o radite? Kvragu, ja sam jedan od vas. Uredu, napravio sam odluku o svojoj karijeri. To me ne čini ništa manjim Keltom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi